Ervaringen

Moeder – Fatima
“Mijn zoontje had wat gedragsproblemen op school na de scheiding. Via school zijn we bij Lonneke terechtgekomen. Zij heeft mijn zoontje begeleid en gecoacht. Wat ik erg fijn vond is dat Lonneke erg betrokken was, ze voelde het goed aan als mijn zoontje geen zin had om erover te praten en ging dan iets sportiefs met hem doen om een band met hem op te bouwen. Het gaat stukken beter met mijn zoontje ook heeft ze mij goeie tips gegeven hoe ik als moeder ermee om kan gaan en heb ik meer inzicht gekregen over waar mijn zoontje precies mee zit. Lonneke…je bent een mooi mens. Bedankt voor de goeie en fijne coaching!❤”

Vader & moeder – J&J
“Onze dochter had een wat moeizame periode. Om haar te ondersteunen, zochten we een kindercoach. Via  Googlemaps kwamen we op Lonneke uit. Haar eigen verhaal, de betrokken en prettige manier waarop ze over kinderen schrijft, sprak ons aan. Tijdens de kennismaking, zowel met ons als later met onze dochter, bleek ze een schot in de roos: sensitief, rake observaties, sportief (dat schepte een band) en humoristisch. Onze dochter is in de periode waarin ze Lonneke bezocht steeds meer opgebloeid en open gegaan: vrolijk behulpzaam en spontaan, zo kennen we haar! 

Door de tips van Lonneke lukt het ons nu veel beter om onze dochter te begeleiden en soms wat meer los te laten. Want zo werkt het ook: coaching van ons als ouders via coaching van onze dochter.”
 
 
Moeder – Kim
“De eerste ontmoeting met Lonneke voelde goed. Ook mijn dochter voelde zich na de eerste sessie al gelijk op haar gemak bij haar. Lonneke kijkt echt naar je kind en weet goed hoe ze daar op in moet spelen. Na 4 sessies zagen we al verbetering. Het gaat nu veel beter met mijn dochter. En heeft ze weer een terugval dan weet ik wat ik moet doen dankzij de handige tips van Lonneke. Zelf sta ik ook sterker in mijn schoenen door onze gesprekken.Bedankt hiervoor! En zal je zeker aanbevelen aan andere!”
 

Directeur Daltonschool De Tandem – Christianne Ahuis
“Lonneke heeft verschillende kinderen van De Tandem gecoacht. De kinderen gingen graag met Lonneke mee en kwamen duidelijk vrolijker en lichter uit ieder gesprek. Ook de leerkrachten merkten direct de positieve effecten van de gesprekken met Lonneke. Wat een wereld van verschil!
Ik kan Lonneke dan ook zeker aanbevelen aan alle ouders wiens kind het even moeilijk heeft. Het lukt haar om echt contact te maken met kinderen, om te achterhalen waar kinderen werkelijk mee zitten en om ze een stap verder te helpen. Een coach als Lonneke gun je ieder kind!”

Moeder – Anne
“Ik had een onwijs leuk en nuttig gesprek met Lonneke! Wat een leuk mens en ze heeft me echt hele goeie tips gegeven voor onze dochter. Thx voor de tip en zal haar zeker aanbevelen bij anderen!”

Cliënt Nick 8 jaar
“Ik vond het heel leuk dat je me tips ging geven. En je ging mij helpen zodat ik school weer leuk ging vinden en dat is ook gelukt! En het lijkt me leuk om nog een keer terug te komen.”

Moeder – Corine
“Vanaf onze eerste ontmoeting voelde het vertrouwd. Je toonde begrip en stelde me gerust. Ik ben blij met je hulp en adviezen.”

Moeder – Mechteld
“Wat ik vooral in Lonneke waardeer, is haar eerlijkheid en de wijze waarop zij mijn zoon heeft begeleid om zijn kwaliteiten te leren ontdekken. Hij mag er zijn! En vooral, hij mag zich zelf zijn! 
Door de feedback van Lonneke heeft niet alleen onze zoon, maar hebben wij als ouders ook handvatten gekregen om hem te ondersteunen in zijn tocht richting zelfstandigheid.”

Vader en Moeder – M&A
“Onze dochter L. (10) heeft sinds het begin van de basisschool moeilijkheden met het automatiseren van lesstof. Ondanks de extra aandacht van school en ons als ouders om haar hierin te begeleiden zagen we dat L. faalangst ontwikkelde en zich minder prettig begon te voelen. Aan Lonneke hebben we gevraagd om het gesprek aan te gaan met haar. De focus lag hierbij vooral op hoe L. zich voelt en hoe ze met haar emoties omgaat en dat deze emoties er mogen zijn. Lonneke heeft onze dochter handvatten gegeven om bijvoorbeeld rustiger te worden voor het maken van een toets.
In de gesprekken werd voor Lonneke duidelijk dat L. een andere leerbehoefte heeft dan de leermethode die op school wordt aangeboden. L. start door de scherpe blik van Lonneke binnenkort met een gespecialiseerd traject om het leren voor haar makkelijker te maken.
De feedback en informatie die Lonneke na elke sessie stuurt heeft ons geholpen om in de thuissituatie de stappen verder op te volgen met onze dochter.” 

J & M (vader en moeder)
Onze zoon van 8 jaar had moeite met zijn boosheid. Bij Lonneke heeft hij hieraan gewerkt en ontdekt dat het niet erg is om soms boos te zijn en vooral hoe hij hiermee om kan gaan. Hij vond het leuk om naar Lonneke toe te gaan en zag het meer als een uitje. Op een spelende manier heeft ze hem hierbij geholpen. Wij merken nu ook thuis dat hij er beter over kan praten waardoor hij minder boos is.