ervaringen

Directeur Daltonschool De Tandem – Christianne Ahuis

“Lonneke heeft verschillende kinderen van De Tandem gecoacht. De kinderen gingen graag met Lonneke mee en kwamen duidelijk vrolijker en lichter uit ieder gesprek. Ook de leerkrachten merkten direct de positieve effecten van de gesprekken met Lonneke. Wat een wereld van verschil!
Ik kan Lonneke dan ook zeker aanbevelen aan alle ouders wiens kind het even moeilijk heeft. Het lukt haar om echt contact te maken met kinderen, om te achterhalen waar kinderen werkelijk mee zitten en om ze een stap verder te helpen. Een coach als Lonneke gun je ieder kind!”

Moeder – Anne

“Ik had een onwijs leuk en nuttig gesprek met Lonneke! Wat een leuk mens en ze heeft me echt hele goeie tips gegeven voor onze dochter. Thx voor de tip en zal haar zeker aanbevelen bij anderen!”

Cliënt Nick 8 jaar

“Ik vond het heel leuk dat je me tips ging geven. En je ging mij helpen zodat ik school weer leuk ging vinden en dat is ook gelukt! En het lijkt me leuk om nog een keer terug te komen.”

Moeder – Corine

“Vanaf onze eerste ontmoeting voelde het vertrouwd. Je toonde begrip en stelde me gerust. Ik ben blij met je hulp en adviezen.”

Moeder – Mechteld

“Wat ik vooral in Lonneke waardeer, is haar eerlijkheid en de wijze waarop zij mijn zoon heeft begeleid om zijn kwaliteiten te leren ontdekken. Hij mag er zijn! En vooral, hij mag zich zelf zijn! 

Door de feedback van Lonneke heeft niet alleen onze zoon, maar hebben wij als ouders ook handvatten gekregen om hem te ondersteunen in zijn tocht richting zelfstandigheid.”